.

16 Chinese Bronze Gilt Folk Schat kom Ru Yi Mammon Geld Rijkdom Godsstandbeeld

16 Chinese Bronze Gilt Folk Schat kom Ru Yi Mammon Geld Rijkdom Godsstandbeeld

2049.21
€ 1742.00 -15 %

Bedrag
In voorraad

hier is een 16 " Chinese Bronze Gilt Folk Schat kom Ru Yi Mammon Geld Rijkdom God Standbeeld, als kunt u de afbeelding, het in goede staat, en werd gemaakt door vakmensen in traditionele stijl met fijne handcrafts. dit is een grote stuk van waardevolle collectie, een waardevolle persoonlijke alter of een zeer goed aanwezig. de handwerk is zeer fijn met incredible detaillering. niet missen deze kans om it. wens u geluk!
materiaal : brons Koper Gild maat : Hoogte 24.5 inch. lange 13 inch. breedte 8.5 inch gewicht : 60 KG opgenomen het gewicht van de verpakking staat : Goede staat oorsprong : Tibet merken :
ik ben een ondernemers in Beijing china, Zoals u weet, de cultuur van Chinese 5,000 jaar geschiedenis bevat onschatbare geschiedenis en cultuur alle kunsten, Dus de ambachtelijke kunsten hebben een lange geschiedenis, Nu de craft mannen gebruik de oude technieken om creat mooi en wonder craft arts zoals jade, sieraden en zilver carving en steen artefacten, allemaal zijn het symbool van gelukkige ness en geluk, dus ze zijn waard om verzamelen! nu deze tijd Ik zal u een prachtige en uitstekende schat! uit de photoes, zie je het zeer goed. met de perfecte stijl, mooi design, prachtige afwerking, het is echt een zeldzaam kunstwerk en verzamelen waard! het in goede staat. kijk naar de foto zie je de vorm is zeer goed; Zo prachtige item.
leveren opheldering
de Clear betaling van de wanneer koper van de leveren item van de we in 3 werkdagen.
verzendkosten :
sturen We merchandise door China Post Air of Hongkong Post ongeveer 15-25 dagen aankomen, wij u de tracking nummer om de mail status. natuurlijk als u aankoop meer, zal de prijs lager. als u meer vragen of requir ement op de verzending, pls gerust contact onze klantenservice team.
We zijn niet verantwoordelijk voor duty of belasting in uw lokale land.
opmerken :
We zeer waarde al onze klanten op aliexpress en we zullen ALTIJD ervoor u blij met uw transactie. ik trots op het feit dat we onze klanten een zeer zeer goed product en beste service die ver is en boven meest andere dealers op internet. wij ervoor uw ervaring met ons een zeer aangename op

Meer gegevens

Thema:
Mascotte
Merknaam:
qianxihengyuan
Materiaal:
Koper
Regionale eigenschap:
Porselein