.

OEM precisie-instrumenten lager accessoires in Shenzhen China

OEM precisie-instrumenten lager accessoires in Shenzhen China

€ 24.93

Bedrag
In voorraad

1 Aandacht : dan niet betalen voordat we citeren. de foto en prijzen getoond zijn gewoon voor tentoonstelling en weergave van onze productie. dus neem gerust sturen ons 3 D tekening met STL/IGS/STP bestand en uw product beschrijving. We hebben de magie om het in echte producten, en dan wij u een offerte. als u een onderzoek, gelieve ons door mail e-mail : Alex (at) smartprototype.net skype : smartmoldtech3 www.smartmoldtech.com www.smartprototype.net onze fabriek overzicht :   CNC Verspanen proces voor metalen onderdelen :     Auto-CNC draaibank onderdelen :     spuitgieten mold :     spuitgieten molding onderdelen :     stempelen mold :     stempelen gieten onderdelen :     CNC verspanen proces voor plastic onderdelen :   kwaliteit :     wat is 3 D printing proces? Slimilar om polyjet matrix afdrukken, stereolithografie is een additief productieproces dat behulp de combinatie van hars en een UV laser bouwen prototypes een layer tegelijk. de CAD model biedt de data voor de laser om trace elke doorsnede op het oppervlak van de vloeibare hars. de UV laser verwarmt vervolgens de hars een stollende staat, fusing het met de laag onder. na een laag is afgerond, de bouwen lade platform afdaalt dus een nieuwe laagvan hars worden toegepast. na de bouwen is afgerond, de deel is vervolgens ondergedompeld in een chemische bad verwijderen overtollige hars. de laatste stap in de stereolithografie proces is voor de deel worden genezen in een UV oven.   onze SLA Printing Machines :       onze SLS printing Machines :       wat is CNC verspanen proces? Cnc is een proces gebruikt in de productie sector dat omvat het gebruik van computers om controle machine tools. gereedschap worden gecontroleerd in deze wijze omvatten draaibanken, mills, routers en slijpmachines. de CNC in Cnc-bewerkingscentrum stands voor Computer Numerieke.
op het oppervlak, het kan kijken als een normale PC controleert de machines, maar de computer 's unieke software en control console zijn wat echt sets de systeem apart voor gebruik in CNC verspanen.
onder Cnc, machine tools functie through numerieke controle. een computer programma is aangepast voor een object en de machines zijn geprogrammeerd met cnc-bewerkingscentrum taal (genaamd G-code) dat wezen controleert alle functies zoals feed tarief, coördinatie, locatie en snelheden. met cnc-bewerkingscentrum, de computer kan exacte positionering en velocity. cnc is gebruikt in productie zowel metalen en plastic onderdelen.
eerste een CAD tekening is gecreëerd (ofwel 2 D of 3 D), en dan een code is gemaakt dat de CNC machine zal begrijpen.

Meer gegevens

is_aangepast:
Ja
Materiaal:
Ijzer-nikkel Legering
Type:
Power Tool Parts
maching method:
CNC machining
Min tolerance:
±0.01mm
type:
drilling,millimng
Micro Machining or Not:
Micro Machining
Shipment:
UPS,DHL,FEDEX,TNT
Material:
Aluminum,Brass,Copper,Precious,hardened metals,stainless steel,,alloys
OEM:
make according to your drawings
Surface Treatment:
painting,sand blast,electronic platingAnodic oxidation,etc,
is_customized:
Yes